Wandering reizigers

Na mijn studie Civiele Techniek heb ik 10 jaar in dienst gewerkt bij Rijkswaterstaat in Arnhem als civiel technisch ingenieur, Gemeente Enschede, Kaliber Kunstenschool in Enschede en CultuurSchakel in Den Haag. Sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf Clever Input waarmee ik tot 2019 vooral kinderen en tieners begeleidde om het beste uit zichzelf te halen.

Van jongs af aan heb ik pianolessen gevolgd. Ik begeleidde diverse koren, maakte composities en arrangementen, speelde in orkesten en popbandjes. Ik speel graag meesterwerken van grote componisten als Chopin en Liszt maar ook latin en pop. Ik heb op vele (inter)nationale podia mogen optreden.

In mijn jeugd heb ik fanatiek gezwommen. Wedstrijdzwemmen heeft mij veel geleerd over mezelf. Ik deed mee aan vele (inter)nationale kampioenschappen.

De intensieve en harde trainingen hebben mij veel geleerd over ‘de mens’, omgaan met druk, het belang van discipline, omgaan met angst, omgaan met teleurstelling en het belang van een positieve mindset.

In mijn jeugd heb ik fanatiek aan Breakdance gedaan, deed succesvol mee aan allerlei wedstrijden, en trad voor diverse gelegenheden op. Vanaf 2001 verdiepte ik me in andere dansstijlen van de Urban Dance: streetdance en salsa. Samen met mijn partner Janne Heier heb ik - met zelfgemaakte choreografieën - veel opgetreden in binnen- en buitenland.

Sinds 1999 tot 2018 heb ik gemiddeld twintig workshops/lessen per week gegeven op verschillende scholen en instellingen; deze educatieve muziek- en danslessen gebruikte ik om de leerlingen ook positief te beïnvloeden om het beste uit zichzelf te halen. Ik heb veel tieners gecoacht bij het deelnemen aan allerlei wedstrijden in binnen- en buitenland. Ik heb choreografieën gemaakt voor kleine projecten maar ook voor theaterproducties die in binnen- en buitenland uitgevoerd worden.

Ik denk graag na over het leven, ik lees boeken over psychologie en filosofie. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in ‘de mens’; het observeren van mensen is mijn hobby. Ik heb de overtuiging dat mensen voor een groot gedeelte het eigen geluk kunnen bepalen. Ik probeer in het dagelijks leven anderen te helpen meer geluk te ervaren.

Zelf ben ik geïnspireerd door mensen in mijn omgeving. Mede door de resultaten die sommige docenten en coaches bij mij naar boven wisten te halen, heb ik de waarde van een inspirerende benadering ingezien. De diverse disciplines waarin ik geïnteresseerd ben, hebben mij in staat gesteld een eigen visie te ontwikkelen over algemeen geldende principes in het leven.

Over Clever Input

Bij Clever Input helpen wij onze klanten om opnieuw regie te nemen over hun leven middels life coaching, loopbaancoaching en motiverende teamtrainingen. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je de juiste keuzes maakt zodat jouw kwaliteiten en talenten tot hun recht komen. 

Social media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon

© 2020 by Clever Input. Alle rechten voorbehouden