top of page
h1-img-09.jpg

Motivatie en Teamgeest

Een teamsessie gebruiken om teamleden die ontevreden zijn over hun baan gemotiveerd te krijgen is een aanpak die meestal niet duurzaam is. Teamsessies zorgen vaak voor een boost in de werkmotivatie van de deelnemers. Gezamenlijk nadenken over ontwikkelingsrichtingen van het team, ideeën uitwisseling over het vak en harmonie vinden in de samenwerking; het zijn mooie ervaringen die energie geven, maar in de praktijk blijkt dat het vaak van korte duur is. Teamleden die niet tevreden zijn in hun dagelijkse werk komen dan misschien wel met energie uit de sessie maar na verloop van tijd verdwijnt deze energie omdat ze toch weer terugkeren naar dat dagelijkse werk dat ze als onbevredigend ervaren.

 

Teamspirit bouwt naar mijn mening voort op de individuele motivatie van de teamleden. Teamleden moeten in eerste instantie hun vak, zoals ze dat uitoefenen in de organisatie, leuk vinden. Het is de individuele verantwoordelijkheid van teamleden om een werkplek te vinden die past bij hun kwaliteiten en aspiraties. Een medewerker die ontevreden is over zijn/haar werk, mag niet van de teamdynamiek verwachten dat dit wordt opgelost. Het begint op individueel niveau. Dat is in eerste instantie de verantwoordelijkheid van de medewerker.

De 3 belangrijke aspecten

Een hoger doel
Optimaal functioneren
Bedrijfstraining

Er zijn drie aspecten die een cruciale rol spelen in motivatie van professionals: autonomie, de mogelijkheid om beter te worden in je vak en een bijdrage kunnen leveren aan wat je zou kunnen noemen: ‘Een hoger doel’.

Zakenmensen Mingling
Young Business Collega's

Wil je als organisatie jouw professionals optimaal laten presteren, dan is het van belang dat zij de mogelijkheid hebben om hun werkzaamheden min of meer zelf in te delen.

In de sessie Motivatie en Teamgeest ga ik in op de belangrijke aspecten van ‘optimaal functioneren’:

  • Je krijgt een heldere visie op de motivatie en het resultaat dat nodig is voor de organisatie, het team én voor jou als werkgever.

  • Je gaat ontdekken wat jouw team onbewust tegenhoudt om patronen te doorbreken en prestaties te realiseren.

  • Je krijgt helderheid over de motivatie-formule en de stappen die nodig zijn voor motivatie én succes in het team.

  • Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen.

​De investering voor deze sessie is € 97,00 p.p. exclusief 21% BTW.

 

PRIJS in-company training

Ochtend-, middag- of avondprogramma (6-16 personen - groepsprijs) € 1150,00 exclusief 21% BTW.

Dagprogramma (6-14 personen - groepsprijs)

 € 1895,00 exclusief 21% BTW.

Prijzen groepen groter dan 14 personen op aanvraag.

MAATWERK TRAINING

Naast de bovenstaande thema’s kunnen we maatwerk workshops & trainingen organiseren. Om de kwaliteit te garanderen werken we met een maximale groepsgrootte van 14 deelnemers. Heb je meer werknemers voor een workshop of training dan maken we twee of meer groepen.

Trainingen worden gegeven op zowel werkdagen als op zaterdag.

bottom of page